Deelnemers (v) gezocht voor workshops en voorstelling Corbeaux

Ben je tussen de 15 en 45 jaar oud? Heb je altijd al eens een workshop willen krijgen van een bekende internationale artiest? Dit is je kans!

Op 1 en 2 april 2017 is de gerenommeerde choreografe Bouchra Ouizguen in Utrecht om workshops te geven. Deze Marokkaanse kunstenaar maakt al tientallen jaren succesvolle dansvoorstellingen in binnen- en buitenland en is in de wereld van de internationale dans een grote naam. Bouchra is uitgenodigd door SPRING Festival om workshops te geven. De workshops worden gegeven in het kader van haar voorstelling Corbeaux, die later in het voorjaar te zien is tijdens SPRING.

Bijzondere kans
De workshop biedt een unieke ervaring en wordt gegeven door een bijzondere kunstenaar.
Daarnaast maak je kans geselecteerd te worden om mee te spelen in de voorstelling Corbeaux en zo samen met tien Marokkaanse vrouwen op te treden tijdens SPRING!

Samen met andere vrouwen ga je onder leiding van Bouchra aan de slag met verschillende bewegings- en geluidsoefeningen;

  • Het eerste deel van de workshop staat in het teken van een warming-up en het aanleren van ‘vergeten’ traditionele dansen uit verschillende Marokkaanse regio’s.
  • Het tweede deel van de workshop gaat specifieker in op elementen uit de voorstelling Corbeaux, zoals ritmisch bewegen, samenspel en gebruik van klank.

Waar, hoe, wat?
Deelname aan de workshop is helemaal gratis! Ervaring met optreden, dansen of acteren is geen vereiste. Wel is het belangrijk dat je een redelijke conditie hebt. Heb je nekklachten of last van vertigo (draaiduizeligheid), dan raden we je af om deel te nemen.

Wanneer kan je een workshop volgen? (duur: ± 3 uur, incl. introductie en nagesprek)
• Zaterdag 1 april (10:00-13:00 uur of 14:00-17:00 uur)
• Zondag 2 april (14:00-17:00uur)

Vind je het leuk om mee te doen?
En ben je beschikbaar op één van de workshopdagen (zaterdag 1 of zondag 2 april a.s.)? Meld je dan snel aan via corbeaux@springutrecht.nl door je naam, telefoonnummer, geboortedatum, (pas)foto en voorkeursdatum / dagdeel door te geven. Je kunt ook naar dit e-mailadres mailen voor al je vragen.

NB. Als je geselecteerd wordt om op te treden tijdens het festival, is het van belang dat je beschikbaar bent voor de repetities van zondag 14 t/m woensdag 17 mei 2017 a.s. en natuurlijk voor de dagen van de optredens: donderdag 18, zaterdag 20 en zondag 21 mei 2017 a.s.